Waarom ik doe wat ik doe?

Philo Geerling

 

Ik heb 15+ jaar gewerkt in de Marketing & Communicatie en maakte een tijd terug de switch naar Transformatie & Vitaliteitscoach.

Ik vond namelijk een gezin met een hardwerkende man moeilijk te combineren met mijn eigen carrière. Vond – omdat het meer mijn kijk op de zaken was dan dat ik daadwerkelijk te weinig tijd of energie had.

Ik zal het even uitleggen; ik kwam een paar jaar geleden met een burn-out thuis te zitten. Patsboem, lichtje uit.

Ik merkte dat ik onvoldoende herstelde met de tips die ik kreeg en zelf opzocht.

Ja, natuurlijk was het nodig om veel te rusten, om te gaan mediteren, om te gaan wandelen en leuke dingen te doen waar ik weer energie van kreeg.

Maar er was een ding wat niet aangepakt werd hiermee; mijn patronen, overtuigingen & angsten die achter mijn gedrag zaten waarop ik vast liep en in een burn-out terecht kwam.

Zo had ik bijvoorbeeld het patroon om vooral voor de ander te zorgen. En ik ben een perfectionist waardoor ik altijd meer dan 100% wil geven in mijn werk, maar ook privé. En als ik deze patronen niet zou doorbreken zou ik na mijn fysieke herstel toch zo weer terecht komen in een burn-out? Dus ging ik kijken naar waar deze patronen vandaan kwamen. Welke overtuigingen of angsten zaten hieronder? Diende deze mij nog? En hoe kon ik de niet-dienende overtuigingen of het niet-dienende gedrag veranderen?

Hier ontstond voor mij een zoektocht, in het spirituele. En spiritueel betekend voor mij dat je leeft vanuit je hart. Dat je in ieder moment voelt wat de bedoeling is, luistert naar je intuïtief en daar naar handelt (los van overtuigingen of angsten maar in liefde en volledig vertrouwen). Dat hoeft helemaal niet zweverig of geitenwollensokkerig. Ik doe dat gewoon op hoge hakken (of mijn lievelings sneakers) en met gelakte nagels.

Omdat ik deze transformerende stap heel erg miste in de begeleiding die ik kreeg tijdens mijn burn-out uit, besloot ik aan de slag te gaan als transformatie coach.

Vervolgens volgde ik de studie tot vitaliteitscoach. Eigenlijk alleen maar om bevestigd te krijgen hoe ik intuïtief al werkte.

Door mijn spirituele zoektocht ben ik weer meer in contact gekomen met mijn intuïtie en durf ik weer volledig te vertrouwen op en gebruik te maken van mijn helderziendheid. In mijn coachingswerk maak ik hier ook gebruik van. Ik voel vrij gemakkelijk aan waar de essentie van de problemen en dus van de oplossingen zit.

Ik kan ook contact maken met jouw energieveld, jouw ziel of jouw gidsen (net hoe jij het wil noemen) en biedt dus ook losse readings aan vooral als je een losse of simpele vraag hebt waar je antwoord op wilt.

 

Liefs,

Philo