BODY MIND RELEASE

Bewust leven is voor mij iedere keer verantwoordelijkheid nemen voor wat we voelen & ervaren.

Onze overtuigingen bepalen voor 90% hoe we het leven zien, welke gedachten we hierbij hebben, hoe we ons voelen en welke ervaringen we in het leven aantrekken.

Een negatieve overtuiging ontstaat door een ervaring waar wij een ‘vervelend’ gevoel bij hadden en die wij hebben ingekleurd met onze overtuigingen. Sommige overtuigingen herhalen we zo vaak voor ons zelf, dat er een negatief levensprogramma ontstaat.

Een bewust en vrij leven ontstaat door het loslaten van negatieve overtuigingen & gevoelens en terughalen van positieve gevoelens. In mijn coaching merk ik dat de negatieve levensprogramma’s vaak lastig los te laten zijn. Ik bleef daarom op zoek naar dé manier om dit aan te pakken. Ook in mijn privé leven. Met de Body Mind Release, ontwikkeld door Hans de Waard, vond ik dé tool om dit te doen.

Ik merkte na een paar weken dat ik enorme rust ervoer in mijn koppie. Dingen waar ik me voorheen druk over kon maken (is het huis wel opgeruimd genoeg, doe ik wel genoeg voor de kids, is mijn partner er wel genoeg voor mij) waren er gewoon op eens niet meer. Daarom doe ik momenteel de opleiding tot BMR therapeut zodat ik jou hier binnenkort ook mee kan helpen.

Wil je al meteen aan de slag met BMR? Op deze pagina zie je welke BMR therapeuten er bij jou in de buurt zijn.

BMR
is een traject van 6 weken waarin ik je zelf leer om het negatieve los te laten
en het positieve terug te halen zodat je vrij bent. Meer info volgt heel
binnenkort.