Ons lijf is een prachtig iets. Het geeft ons de mogelijkheid om uiting te geven aan wie wij zijn en wat wij hier op aarde willen neerzetten. Heel veel van wat er in ons lijf gebeurt, gaat automatisch.

Zo hoef jij nooit je lijf opdracht te geven om adem te halen, of je eten te verteren. Je lijf weet dat dit moet en hoe dit moet.

Ons lijf communiceert constant met ons over wat het nodig heeft. Wij zijn in alle drukte van ons leven echter soms niet meer zo goed in staat om echt naar ons lijf te luisteren.

En soms moet ons lijf dan schreeuwen om onze aandacht, bijvoorbeeld in de vorm van klachten en kwaaltjes die ontstaan.

Mijn interesse in ons lijf is ontstaan toen ik zelf allerlei klachten ontwikkelde en bemerkte dat ik met aanpassingen in mijn voeding en lifestyle me zo veel beter voelde. Vanuit die interesse heb ik allerlei opleidingen gevolgd (o.a. Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Voedingsadviseur, Orthomoleculair detox consulente & Vitaliteitscoach) zodat ik jou ook goed kan adviseren. Ik doe dit in de vorm van een Vitaliteitstraject.

Een vitaliteitstraject bij mij ziet er als volgt uit:

  • Intake (we ontmoeten elkaar face to face, via skype of we bellen) waarin we jouw klachten & wensen in kaart brengen.
  • Advies voor voeding, eventueel supplementen & lifestyle tips die jij voor een periode van 4-6 weken volgt.
  • Follow-up meeting na 4-6 weken om te kijken waar je staat en wat we nog kunnen optimaliseren.

Dit traject kost 240 euro inclusief BTW

Bel of mail me als je interesse hebt in een vitaliteitstraject.