BODY, MIND & SOUL

Bewust leven gaat voor mij over het constant ‘aangaan’ van wat zich aandient in jouw leven: gevoelens, emoties en gedachtes. En bij gevoelens bedoel ik ook zeker de fysieke gevoelens die ons lijf ons teruggeeft.

BODY

Een gezonde geest leeft nou eenmaal het beste in een gezond lijf. Ons lijf geeft ons constant terugkoppeling over hoe het fysiek (en daarmee ook vaak mentaal) met ons gesteld is. De crux is het goed luisteren naar ons lijf én het geven wat het op dat moment nodig heeft. We kunnen met onze voeding (en met, waar nodig, supplementen) een hoop doen om ons lijf op de juiste wijze te voeden en ondersteunen. Als Orthomoleculair voedingsdeskundige, detox consulente & vitaliteitscoach kan ik jou adviseren hoe jij jouw voeding & lifestyle kan optimaliseren. Je leest er hier meer over.

MIND & SOUL

Met alleen gezonde voeding kom je er niet. Ook de overtuigingen en gedachte die wij hebben voeden ons lijf. Het is een ‘package deal’ zeg maar. Ik biedt je verschillende mogelijkheden om te werken aan het gezond maken van je overtuigingen en gedachten, in de vorm van coaching voor ondernemers en in de vorm van een Body Mind Release traject van 6 weken (soon available). In deze 6 weken ga je, onder mijn begeleiding, heel gericht aan het werk om de onderliggende oorzaken onder je negatieve overtuigingen & gedachten los te laten.